T 015 212 34 71 | M 06 122 993 15

Bij Spoedgevallen

Bel 015 212 34 71

24 uur per dag

Onze diensten

Glashandel Daniëls is een glashandel bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het verhelpen van glasschades en leveren + inzetten van glas voor nieuwbouw en/of renovatie.

Maatwerk oplossingen

Wij leveren werkelijk alle denkbare soorten glas: Isolatie glas, Geslepen glas, Douche wanden, Hard glas, Spiegels, Figuur glas, Veiligheidsglas, Brandwerend glas u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren! Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen ideeën werkelijkheid te maken.

Maak gerust een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. Werkelijk alles is mogelijk!

Uitsluitend topkwaliteit

Wij werken uitsluitend met leveranciers van de meest hoogwaardige glasproducten. Onze jarenlange ervaring heeft ons een fijne neus gegeven voor de best denkbare kwaliteit.

Snelle levering

U kunt ons 24 uur 7 dagen in de week bereiken. Stel dat 's nachts uw raam wordt ingegooid, en u belt ons. Dan zijn wij er binnen het uur met een noodverziening, zodat u rustig verder kunt slapen. Daarbij mag u weten dat onze loods is gelegen aan huis, waardoor wij vaak eerder ter plaatse zijn dan de politie.

Wij repareren voor u enkel- en dubbelglas (waaronder lekglas). Daarnaast werken wij samen met diverse aannemers, dit betekent dat u voor renovatie of reparatie ook bij ons aan het goede adres bent.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.